Na vsebino
×

PROJEKTI

Razvojni projekti, ki so pomembna točka našega delovanja, so sredstvo za reševanje mnogih izzivov v našem lokalnem okolju in širše v regiji. Pri pripravi teh projektov gradimo na načelih inovativnosti, tržnem potencialu in trajnosti. Na Idrijsko-Cerkljanski razvojni agenciji se s pripravo in izvajanjem najrazličnejših projektov s podporo različnih mehanizmov in programov EU ukvarjamo že vrsto let. V večini projektov sodelujemo predvsem kot partnerska organizacija, strokovnjaki za projektno vodenje ali kot zunanji izvajalec na področju strokovnega dela v projektu. V vsakem od doslej izvedenih projektov smo se veliko naučili in poglobili svoje poznavanje različnih področij in mehanizma delovanja EU.

Naša izkušena ekipa pripravlja in izdeluje projekte, ki so sofinancirani iz evropskih, državnih ali lokalnih virov tudi za zunanje naročnike. Bogato znanje in izkušnje nam omogočajo prepoznati ambiciozne ideje. Naša strokovnost, skrbnost pri pripravi vloge, odličnost v projektnem vodenju, razumevanje programskih ciljev EU in prepoznavanje tržnih, poslovnih in drugih priložnosti pa se odražajo v naši uspešnosti pri pridobivanju nepovratnih sredstev na razpisih, kjer je konkurenca brez dvoma resna in močna.

Storitve, ki jih nudimo

Obveščanje o razpisih Razvijanje projektnih idej Vzpostavitev projektnega partnerstva Priprava prijave na razpis Administrativno in finančno projektno vodenje Izvedba projektnih aktivnosti Izdelava strategij, analiz, raziskav, Organiziramo različne dogodke Evalvacija projektnih aktivnosti

Zaupajo nam

cudhg.jpg
gis.jpg
kgz-gorica.jpg
lto-cerkno.jpg
lu-ajdovscina.jpg
mgrt.jpg
mizs.jpg
mkgp.jpg
mmi.jpg
mop.jpg
obcina-cerkno.jpg
obcina-idrija.jpg
obcina-logatec.jpg
prc.jpg
rod.jpg
rra-gorica.jpg
spirit.jpg
ul-bio.jpg
vdc-idrija.jpg
zd-idrija.jpg
zrsz.jpg
zti.jpg

Projekti

Aktualno

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe