Na vsebino
×

Dogovor za razvoj Severne Primorske (Goriške) razvojne regije 2021–2027

Zakon o spodbujanju skladnega razvoja (ZSRR-2) z namenom spodbujanja skladnega regionalnega razvoja predvideva medsebojno sodelovanje in usklajevanje med državno ter lokalno ravnjo. Za izvajanje regionalnih razvojnih programov je tako opredeljen mehanizem dogovor za razvoj regije, ki je dvostranski izvedbeni akt, usklajen med pristojnim ministrstvom in razvojnim svetom regije.

V dogovor za razvoj regije se vključuje ključne regijske in sektorske projekte, ki so potrebni za razvojni preboj ter razvojno specializacijo regije.

Dogovor za razvoj regije velja do izteka obdobja trajanja vključenih projektov ali nadomestitve z novim dogovorom za razvoj regije.

Povabilo razvojnim svetom regij za pripravo in podpis dogovorov za razvoj regij za programsko obdobje 2021−2027 je bilo objavljeno 30. junija 2023. Dogovor za razvoj Severne Primorske (Goriške) razvojne regije je v pripravi.

Dogovor za razvoj Severne Primorske (Goriške) razvojne regije 2021–2027

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe