Na vsebino
×

RAZVOJ ČLOVEŠKIH VIROV

K razvoju človeških virov smo na Idrijsko-Cerkljanski razvojni agenciji dejavneje pristopili leta 2005, ko smo postali nosilec enega od subregionalnih centrov za vseživljenjsko učenje ter uredili učilnico ICRUM, ki je postala naše učno središče.

Od takrat smo s pomočjo izvajanja številnih projektov, podprtih s strani EU, nacionalnih in lokalnih sredstev, k učenju in rasti spodbudili več tisoč odraslih prebivalcev Idrijsko-Cerkljanskega.

Smo prepoznaven in sodoben izobraževalni center, katerega aktivnosti so usmerjene v izvajanje programov vseživljenjskega učenja in so prvenstveno namenjene višanju znanj, veščin in kompetenc, ki jih prebivalci potrebujejo za opravljanje svojega dela, večjo zaposljivost ali osebni razvoj.

Na področju razvoja človeških virov se danes srečujemo z izzivi kot so demografske spremembe, novi načini dela, pospešena digitalizacija, trajnostni razvoj in migracije. Pri oblikovanju programske ponudbe v ospredje postavljamo pomen znanja in z njim pridobljenih izkušenj, inovativnost, raznolikost in kakovost vsebin ter strokovnost predavateljev.

Organiziramo, spodbujamo, izvajamo,…

Izobraževanja za razvijanje temeljnih in poklicnih kompetenc odraslih Izobraževanja za pridobivanje kvalifikacij Študijske krožke Usposabljanja za uporabo različnih informacijsko-komunikacijskih tehnologij Javno veljavne neformalne programe za odrasle Izobraževanja po meri za zunanje naročnike Spodbujamo medgeneracijsko in projektno učenje Promocijo možnosti vseživljenjskega učenja v lokalnem okolju Povezovanje in razvoj partnerskih mrež

Aktualno

Projekti

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe