Na vsebino
×

Politika zasebnosti

Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov velja za vse obiskovalce spletne strani icra.si in las-sciljem.si.

Politika zasebnosti ureja zbiranje, obdelavo in hrambo osebnih podatkov pri uporabi storitev na spletni strani. Njen namen je informirati širšo javnost o naravi, obsegu in namenu osebnih podatkov, ki se zbirajo in obdelujejo.

Ta politika velja za uporabnika, ko prvič obišče spletno mesto in pri vseh kasnejših obiskih. Z uporabo spletnega mesta in potrditvijo obvestila o piškotkih in politike zasebnosti uporabnik potrjuje, da sprejema in se strinja z vsemi določbami te politike.

Ta politika se lahko kadarkoli spremeni ali dopolni brez opozorila ali obvestila. Z uporabo spletnega mesta in potrditvijo obvestila o spremembi te politike uporabnik potrjuje, da se strinja s spremembami.

Ponudnik vljudno prosi uporabnike, ki se ne strinjajo s to politiko ali njenimi spremembami ali dopolnitvami, da bodisi odklonijo obvestilo o piškotkih ali zapustijo spletno mesto in ga tudi v bodoče ne uporabljajo več.

Splošni podatki, ki se zbirajo o uporabnikih

Ponudnik v okviru statistike obiska spletnega mesta zbira IP naslove omrežij, iz katerih so uporabniki dostopali do spletnega mesta, vendar pri tem ni mogoča identifikacija uporabnikov.

Ponudnik na spletnem mestu uporablja piškotke (cookies), po katerih razpoznava uporabnike, vendar pa na ta način ni mogoča identifikacija uporabnikov.

Podatki, ki nam jih uporabniki posredujejo sami (na spletni strani imajo uporabniki možnost, da se prijavijo na naše novice, informativna obvestila, vstopijo z nami v kontakt, sodelujejo v nagradnih igrah, anketah,…).

Pop-up okna, ki se uporabljajo za ta namen, vidno opredeljujejo, kateri osebni podatki se zbirajo in obdelujejo. S prijavo ali uporabo teh storitev se mora uporabnih strinjati z uporabo osebnih podatkov za namene, ki so opredeljeni ob oddaji prijave ali sporočila.

Obdelava podatkov

Ponudnik bo zbrane podatke o uporabnikih uporabljal izključno za namene za katere so podali soglasje:

  • posredovanje novic, informacij,… omogočanje prijave na spletnem mestu ter komunikacija z uporabniki,
  • statistične analize v zvezi z obiskovalci spletnega mesta.

Lastnik spletnega mesta se obvezuje, da pridobljenih podatkov ne bo posredoval tretjim osebam.

Varovanje podatkov in čas hrambe

Upravljavec osebnih podatkov, pridobljenih na spletnem mestu www.icra.si, ki jih obdelujemo skladno z internim Pravilnikom o varovanju osebnih podatkov, je Idrijsko-Cerkljanska razvojna agencija d.o.o. Idrija, Mestni trg 1, 5280 Idrija. Ponudnik vse podatke o uporabnikih varuje skladno s to politiko. Ponudnik redno izvaja varnostno kopiranje podatkov, poleg tega je povezava med obiskovalci in spletnim mestom šifrirana s pomočjo SSL certifikata.

Uporabnik je seznanjen in soglaša, da lahko ponudnik podatke hrani, dokler je to nujno potrebno za dosego namena, za katerega so bili podatki zbrani, nato pa jih mora trajno izbrisati.

Vaše osebne podatke varujemo skrbno in v skladu s Splošno uredbo o varstvu podatkov (Uredba (EU) 2016/679 EVROPSKEGA PARLAMENTA IN SVETA z dne 27. aprila 2016 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov ter o razveljavitvi Direktive 95/46/ES) (v nadaljevanju: GDPR), ter drugimi pravnimi predpisi, ki urejajo področje varstva osebnih podatkov.

Pravice uporabnikov

Kljub temu, da preko podatkov, ki jih zbiramo na spletni strani, ni mogoče identificirati posameznega uporabnika, pa lahko uporabnik od ponudnika z zahtevo, ki jo pošlje na naš e-mail naslov info@icra.si, zahteva:

  • da mu ponudnik potrdi, ali zbira ali obdeluje podatke, ki se nanašajo na uporabnika, ter katere podatke zbira in obdeluje,
  • da ponudnik dopolni in popravi podatke, ki se nanašajo nanj,
  • da ponudnik pošlje elektronsko kopijo podatkov, ki se nanašajo na uporabnika,
  • da ponudnik trajno izbriše vse podatke, ki se nanašajo na uporabnika.

 O vsaki spremembi glede zbiranja osebnih podatkov vas bomo jasno obvestili.

 Priporočila za varovanje zasebnosti

Priporočamo vam, da za varovanje vaše zasebnosti in osebnih podatkov poskrbite tudi sami. Vsak posameznik je dogovoren, da poskrbi za:

  • varnost svojega elektronskega naslova,
  • ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika oziroma drugih naprav za dostop do različnih vsebin.

Končna določba

Neveljavnost katerekoli določbe te politike, ne glede na razlog neveljavnosti, ne pomeni neveljavnosti te politike kot celote. V takem primeru se neveljavna določba šteje za nezapisano, ta politika pa velja naprej brez te določbe.

Kontakt

Naše kontaktne podatke lahko najdete na podstrani O nas.

 

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe