Na vsebino
×

Coworking Idrija

Coworking Idrija je coworking prostor in inkubator, ki sledi osnovnemu cilju, to je spodbujanju in razvoju podjetništva. Prostori so namenjeni predvsem mladim podjetjem in ambicioznim posameznikom na začetku njihove poslovne poti in jim najem klasičnih poslovnih prostorov ne predstavlja najboljše rešitve.

Prostori zagotavljajo tudi ugodne pogoje za sodelovanje in mreženje med podjetniki ter gradnjo lokalne skupnosti. S tem aktivno spodbujamo ustvarjalno in poslovno sodelovanje med uporabniki najrazličnejših profilov.

Podjetniške zgodbe v okviru Coworkinga Idrija se razvijajo v atraktivnih prostorih nekdanje rudniške uprave, v neposredni bližini Topilnice Hg. Coworking Idrija ni zgolj delovni prostor, ampak bo postal zbirališče mladih in manj mladih, kreativnih, inovativnih, predvsem pa željnih znanja, saj se boste v njem redno lahko udeleževali predavanj in delavnic.

KAJ PONUJAMO

Članom je poleg mize/pisarne na voljo souporaba sejne mize, IKT-opreme in interneta. Sprostitev ob dolgih delavnikih je zagotovljena v obliki ročnega nogometa, počivanja na beanbagih in čajne kuhinje, ker brez rednega priliva kave pač ne gre. Prostor pa je na voljo tudi za organizacijo različnih podjetniških dogodkov.

Si freelancer, podjetnik ali pa šele vstopaš v svet podjetništva in iščeš primeren prostor za delo v sproščenem okolju podobno mislečih? Kontaktiraj nas. Skupaj nam lahko uspe.

LOKACIJA

Coworking Idrija domuje v moderni mansardi nekdanje runiške uprave na Arkovi 43, v neposredni bližni Topilnice Hg. 

Za več informacij obiščite SPLETNO STRAN COWORKING IDRIJA

http://www.coworkingidrija.si/


KONTAKT

Mateja Bizjak

E: mateja.bizjak@icra.si

T: 05 37 43 911

Coworking Idrija
Coworking Idrija xsbb3916-200605080233-jpg.jpg Coworking Idrija xsbb3947-200605080240-jpg.jpg Coworking Idrija xsbb3816-200605080227-jpg.jpg

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe