Na vsebino
×

Vabilo k ogledu posnetka okrogle mize z naslovom Idrija - kolesarski izzivi in možnosti

Posnetek okrogle mize z naslovom Idrija - kolesarski izzivi in možnosti, ki se je odvila 31. maja v Idriji.  Andrej Dekleva, urednik gorskokolesarskega spletnega portala mtb.si, se je z gosti pogovarjal o tem, kaj in kako naredi kolesarstvo v kraju veliko - za obiskovalce, za lokalno skupnost in za podjetniške priložnosti.

Gostje okrogle mize: Matej Kandare - direktor Slovenia Outdoor (Aktivna Slovenija GIZ), Andrej Žigon - direktor Alliance ASE , Branko Belingar - predsednik Društva graditeljev gorskokolesarskih poti TCS, Nova Gorica, Peter Dakskobler - Mad Mountain, Soča Outdoor Festival, Robidišče Trail Center, Miha Tratnik Bajc - društvo ZAKONcTEDNA.

Posnetek z zanimivim pogovorom in gosti si lahko ogledate tukaj: youtube.com 

petek, 14. junij 2024
Vabilo k ogledu posnetka okrogle mize z naslovom Idrija - kolesarski izzivi in možnosti

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe