Na vsebino
×

Spletni katalog linije priložnostnih daril MADE IN SLOVENIA

Center za kreativnost (CzK)/MAO objavlja javno povabilo k oddaji predlogov nabora za spletni katalog linije priložnostnih daril Republike Slovenije pod okriljem blagovne znamke MADE IN SLOVENIA v selekciji Centra za kreativnost.

Cilja javnega povabila in sodelovanja različnih institucij sta identifikacija in strokoven izbor izdelkov slovenskih ustvarjalcev, oblikovalcev, avtorjev, organizacij ali podjetij, ki bodo tvorili spletni katalog linije priložnostnih daril Republike Slovenije pod skupno znamko MADE IN SLOVENIA in bodo odražali vizualno in oblikovno odličnost, bogato kulturno, gospodarsko, okoljsko, tehnološko ali družbeno identiteto in dediščino Republike Slovenije ter nacionalnih znamk I Feel Slovenia in MADE IN SLOVENIA.    

Center za kreativnost bo izbor predstavil v posebnem spletnem katalogu linije priložnostnih daril pod okriljem blagovne znamke MADE IN SLOVENIA. V njem bodo predstavljeni vrhunski slovenski proizvodi, ustvarjalci, organizacije in podjetja, ki bodo s svojimi izdelki pripomogli k povečanju diplomatske, kulturne in poslovne prepoznavnosti Slovenije. Izbrani projekti bodo javnosti predstavljeni predvidoma v drugi polovici leta 2024.

Katalog bo državnim organom ponudil kakovosten izbor oblikovno in vsebinsko izvirnih slovenskih daril in spominkov ter bo pripomogel k povečanju diplomatske, mednarodne in poslovne prepoznavnosti Slovenije.
Prijave bodo potekale preko spletnga obrazca na povezavi. Rok za oddaje prijav je 5. maj 2024.
Več o pogojih sodelovanja in kriterijih izbora si preberite v javnem pozivu.

ponedeljek, 08. april 2024
Spletni katalog linije priložnostnih daril MADE IN SLOVENIA

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe