Na vsebino
×

Razpis za inovativno digitalno rešitev na področju krožnega gospodarstva

Do 1. aprila 2024 je odprt je razpis za inovativno digitalno rešitev na področju krožnega gospodarstva.

V okviru projekta Evropske unije za predkomercialno javno naročanje imenovanega CircularPSP je objavljen razpis v višini 5,64 milijona evrov za vse zainteresirane dobavitelje, ki želijo sodelovati pri zasnovi, razvoju in preizkušanju inovativnih “rešitev krožnega gospodarstva”, ki bi občinam in njihovim zaposlenim kot tudi podjetjem v lokalnem gospodarstvu omogočale hitrejšo, pogostejšo, široko in učinkovitejšo uporabo krožnih praks.

Projektno partnerstvo CircularPSP vabi vse zainteresirane (dobavitelje – podjetja, ki se ukvarjajo z razvojem digitalnih rešitev kot tudi tista, ki delujejo na področju krožnega gospodarstva),  da se udeležite spletnega srečanja, ki bo 15. februarja 2024 med 10. in 14. uro z vmesnim odmorom (11.45-12.15).

Srečanje bo potekalo v povezavi z razpisom, ki je odprt za inovativno digitalno rešitev na področju krožnega gospodarstva. Na spletnem srečanju boste lahko zastavili različna vprašanja o sami razpisni dokumentaciji, postopku prijave, postopkih predložitve in podobnem. Predlagane teme so naslednje: Tehnični del razpisne dokumentacije, administrativni in finančni del razpisne dokumentacije, konzorciji in partnerstva, postopek pred-komercialnega javnega naročanja in drugo.

Drugi razpisani dogodki, ki potekajo v okviru razpisa so na voljo v obliki posnetkov in dodatnih informacij na tej povezavi. Ob koncu februarja pa bo na voljo še zadnje spletno srečanje za vprašanja in odgovore (informacije v zvezi s tem še sledijo).

PRIJAVA: Že danes si lahko zagotovite mesto za Q&A srečanju in se prijavite TUKAJ. (Dogodek bo potekal v angleščini).

Postanite CircularPSP sledilci. Projektu lahko sicer sledite na naslednjih povezavah:

Za morebitne dodatne informacije lahko kontaktirate: Ana Plavčak, Skupnost občin Slovenije / Association of Municipalities and Towns of Slovenia, Partizanska 1, SI-2000 Maribor, T:+386 2 234 15 05, F:+386 2 234 15 03, ana.plavcak@skupnostobcin.si, www.skupnostobcin.si.

petek, 02. februar 2024
Razpis za inovativno digitalno rešitev na področju krožnega gospodarstva

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe