Značilnosti in prednosti ekološke živinoreje in Trženje ekološkega mesa
Aktivnosti projekta Prehod na sonaravno oskrbo s hrano so usmerjanje v promocijo trajnostno in ekološko pridelane hrane. Preko projekta izvajamo aktivnosti, ki spodbujajo pridelavo in trženje ekološke hrane ter na drugi strani dvigujemo ozaveščenost o vplivu sonaravno pridelane hrane na zdravje ter vplivu nakupnih navad na razvoj podeželja, okolje in podnebne spremembe pri potrošnikih, pridelovalcih in predelovalcih.
S partnerjem v projektu, Kmetijsko gozdarsko zadruga Idrija, vas vabimo na specializirano predavanje in predstavitev trženja:
ZNAČILNOSTI IN PREDNOSTI EKOLOŠKE ŽIVINOREJE s koraki do uspešne preusmeritve in TRŽENJE EKOLOŠKEGA MESA na primeru predstavitve odkupa ekološkega goveda s strani KGZ Idrija.
Vabimo vas v sredo, 31. januarja 2024 ob 17.uri v predavalnico Območne obrtno-podjetniške zbornice Logatec, Tržaška cesta 11, 1370 Logatec.
Podrobnejši program najdete tukaj.