Na vsebino
×

LAS s CILjem v programskem obdobju 2014-2020 - S sodelovanjem in inovativnostjo do boljše kakovosti življenja

Z vami delimo brošuro, ki je nastala ob zaključku programskega obdobja 2014-2020. V brošuri najdete 44 projektov: projekte iz dveh javnih pozivov, projekte LAS in projekte sodelovanja LAS.

LAS s CILjem je lokalno partnerstvo na območju občin Cerkno, Idrija in Logatec, ustanovljeno po pristopu »od spodaj navzgor« z namenom uresničevanja potreb lokalnega okolja in ciljev, Strategije lokalnega razvoja 2014-2020 (SLR).

Tematska področja ukrepanja, ki so bila identificirana kot ključni izzivi pri zasledovanju ciljev Evropske unije in reševanju lokalnih razvojnih potreb, so: ustvarjanje delovnih mest, razvoj osnovnih storitev, varstvo okolja in ohranjanje narave, večja vključenost žensk, mladih in drugih ranljivih skupin.

LAS je za uresničevanje ciljev financiran iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja (EKSRP) in Evropskega sklada za regionalni razvoj (ESRR). Skupaj je bilo v programskem obdobju 2014-2020 izvedenih 44 projektov (projekti iz dveh javnih pozivov, projekti LAS in projekti sodelovanja LAS).

Brošura se nahaja tukaj.


petek, 17. november 2023
LAS s CILjem v programskem obdobju 2014-2020 - S sodelovanjem in inovativnostjo do boljše kakovosti življenja

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe