×

Predstavitev podjetniške zgodbe - Malinca

Malinca je blagovna znamka z zdravo prehrano, prehranskimi dodatki in naravno kozmetiko, hkrati pa tudi portal z recepti in nasveti za zdravo življenje. Pod imenom Malinca se skrivata Nastja in Andreja, ki sta sedem let nazaj svojo strast do zdravega življenja spremenili v posel. Na začetku, ko sta začeli s spletno trgovino, sta dobivali le po nekaj naročil na dan, danes jih tudi po 200 in od tega lahko živita. V njuni ekipi je še 5 deklet in 3 fantje, in skupaj so ustvarili uspešno in prepoznavno podjetje.

Nekaj poudarkov iz vsebine dogodka: predstavitev podjetniške zgodbe in podjetja Malinca, podjetniški začetki, marketinški pristopi, vodenje podjetja in veliko praktičnih primerov.

Kdaj: torek, 21. julij, od 17. do 19. ure

Kje: Idrijsko-Cerkljanska razvojna agencija d.o.o. Idrija, Mestni trg 2, Idrija 

Izvajalka: Nastja Kramer (Malinca), ustanoviteljica podjetja

Prijave: prijave so obvezne. Število mest je omejeno zaradi spoštovanja ukrepov za preprečevanje širjenja epidemije. Udeleženci morate imeti s seboj maske.  

Prijavite se lahko preko spodnjega prijavnega obrazca, na elektronski naslov: izobrazevanje@icra.si ali po telefonski številki 05 37 43 913. Prijave zbiramo do zasedbe prostih mest.

VABILO

Dogodek je za udeležence brezplačen, saj je sofinanciran s strani Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republike Slovenije, v okviru projekta Formica 3 Cerkno-Idrija-Logatec.

Vljudno vabljeni!


Prijava

Z oddajo obrazca se strinjate z našimi pogoji o zasebnosti.
torek, 14. julij 2020

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe