Na vsebino
×

Vabljeni na LARFA ART CERKNO 2023


V Cerknem bo v soboto, 9. septembra potekal četrti Festival lesa in rokodelstva LARFA ART CERKNO 2023, ki bo ponudil zanimive aktivnosti za rokodelce in za vse tiste, ki ste željni novih znanj na področju rokodelskih veščin in spretnosti, ljubitelje lepega, lesenega in lokalnega. V središču Cerknega bo potekalo prvo vseslovensko srečanje predic in skupinsko predenje. Anin sejem bo bogat s ponudbo rokodelskih in prehrambnih izdelkov. Na ogled bo razstava Toplina lesa in volne – razstava lesenih in volnenih izdelkov v Cerkljanskem muzeju. Letos smo lesu dodali nov naravni material – volno. Na razstavi svoje izdelke razstavljajo lokalni podjetniki lesarji in rokodelke, članice rokodelske sekcije Društva rejcev drobnice Idrija-Cerkno.

Ustvarjalno bo.

Več informacij o rokodelskih doživetjih najdete TUKAJ.

Izvedbo dogodka sofinancira Občina Cerkno. 


LARFA ART 2023 (ENG)


petek, 25. avgust 2023
Vabljeni na LARFA ART CERKNO 2023

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe