Na vsebino
×

Simeona – okolju prijazna, certificirana linija naravne kozmetike

Simon Istenič, ki se skriva za blagovno znamko Simeona je po poklicu kemijski tehnik, po srcu pa sadjar in zeliščar. Kemija je njegovo zanimanje že od šolskih let dalje, trenutno je zaposlen kot laboratorijski analitik kontrole kakovosti v podjetju Lek d.d.. Želi si, da bi mu njegova blagovna znamka dolgoročno predstavljala zadosten vir zaslužka, da bi se ukvarjal samo s tem.

Predno sta njegova prva produkta šampon in balzam za lase bila na voljo za prodajo je minilo več kot 2 leti. V temu času je nastalo več kot 70 različnih testnih serij šampona in še več balzama. Razlog? Želel si je trgu ponuditi le najbolj vrhunski izdelek z dodelano formulo. Poleg kvalitetnih sestavin je Simonu pomembno tudi, da s svojimi izdelki čim manj obremenjuje okolje. Pri svojem delu uporablja ogromno recikliranih in popolnoma biorazgradljivih produktov, kar pa bo v prihodnosti še nadgradil. Vsi njegovi produkti vsebujejo najmanj 95% sestavin naravnega izvora in so certificirani s strani mednarodnega certifikacijskega inštituta - Ecogea. Simon se je o formuliranju kozmetičnih izdelkov ogromno izobraževal, svoje znanje pa redno še nadgrajuje. Vsako sestavino pred vključitvijo v formulacijo temeljito preuči, saj je pomembno poznati njeno delovanje. Pri tem pa se poleg lastnega znanje opira na znanstvene študije in zeliščarske knjige.

Uspelo mu je, da je povezal svoje znanje in hobij ter ustvaril odlične produkte, ki temeljijo na tem, da kupcem ponudi vrhunsko kozmetiko, s kakovostnimi sestavinami v zadostnem deležu, obenem pa čim manj obremenjuje naravo. Zelo ga moti zavajanje kupcev, ki se nenehno pojavlja v kozmetični sferi. O tem tudi redno ozavešča kupce, preko svojega bloga na spletni strani. Potrebno je poudariti, da se vidi, da je Simon zelo pozoren na podrobnosti in tako pozitivno preseneča z usklajenim pojavljanjem in komunikacijo na spletni strani in socialnih omrežjih ter na vseh področjih poslovanja zasleduje svojo vizijo. Dobro se tudi zaveda svojih konkurenčnih prednosti in jih zna primerno izpostaviti, kar je pri prodaji takšnega produkta pomembno.

Vabimo vas, da Simonu in njegovi blagovni znamki Simeona sledite na:

FB: https://www.facebook.com/Simeona.eu

IG: https://www.instagram.com/simeona.eu/

Spletna stran: https://www.simeona.eu/

petek, 25. junij 2021
Simeona – okolju prijazna, certificirana linija naravne kozmetike

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe