Na vsebino
×

Vabljeni na spletni predavanji Prehrana govedi in njen vpliv na kakovost mleka ter mesa

ICRA organizira brezplačni spletni predavanji na temo Prehrane govedi in njenega vpliva na kakovost mleka ter mesa

Kdaj: četrtek, 27. maj 2021, s pričetkom ob 17.00 uri

Vsebine so namenjene vsem, ki se ukvarjate z rejo govedi in pridelavo lokalnega mesa ter mleka. Izvedeli boste več o pomenu kvalitete osnovne krme, kakšna mora biti prehrana različnih kategorij govedi, kako izračunati primeren krmni obrok,... Predavanji bosta izrazito praktično naravnani.

  • 1. del (predavanje): teoretično in praktično ocenjevanje kakovosti in hranilne vrednosti mrve in travne silaže ter pomen kakovosti in hranilne vrednosti doma pridelane voluminozne krme na prirejo mleka in mesa, napotki za pripravo kakovostne in kategorijam živali ustrezne travne silaže in mrve,…
  • 2. del (predavanje): priprava obrokov za krave molznice in bike pitance, normativi za različne kategorije goveda in praktični načini izračunavanja primernega krmnega obroka,…

Predavatelj: dr. Andrej Lavrenčič, izredni profesor na Biotehniški fakulteti

Trajanje: 3 pedagoške ure (posamezni del/predavanje traja 1,5 pedagoške ure)

Kako: v živo preko spleta (Zoom). Če računalnika za dostop do predavanja nimate vam ga lahko posodimo ali pa predavanje lahko poslušate v naši učilnici. Povezavo prijavljenim posredujemo pred pričetkom predavanja.

 *Na predavanju vam bomo predstavili tudi možnost vključitve v strokovno individualno svetovanje o prehrani govedi na osnovi izdelane analize krme in zemlje, ki ga bomo brezplačno izvedli za 4 zainteresirane kmetije.

Udeležba je BREZPLAČNA.

VABILO

Prijave: zaradi omejenega števila prostih mest je obvezna prijava po e-pošti izobrazevanje@icra.si, na tel. št. 05 37 43 913 ali preko spodnjega prijavnega obrazca. Na teh kontaktih dobite tudi več informacij.

Lepo vabljeni.

Izobraževanje sofinancira Občina Idrija. Izvajalka ICRA d.o.o. Idrija je bila izbrana na javnem razpisu za dodelitev državnih pomoči za ohranjanje in spodbujanje razvoja kmetijstva in podeželja v Občini Idrija v letu 2021.


Prijava

Z oddajo obrazca se strinjate z našimi pogoji o zasebnosti.
ponedeljek, 17. maj 2021
Vabljeni na spletni predavanji Prehrana govedi in njen vpliv na kakovost mleka ter mesa
Vabljeni na spletni predavanji Prehrana govedi in njen vpliv na kakovost mleka ter mesa - glass-1587258-1920-jpg.jpg Vabljeni na spletni predavanji Prehrana govedi in njen vpliv na kakovost mleka ter mesa - meat-1284178-1920-jpg.jpg Vabljeni na spletni predavanji Prehrana govedi in njen vpliv na kakovost mleka ter mesa - tractors-3571452-1920-jpg.jpg

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe