Na vsebino
×

E-tečaj postavitve lastnega sistema za e-mail marketing

Če ste mali podjetnik ali aktiven posameznik z idejami, ki jih želite deliti z okolico, potem je e-mail marketing ali newsletter lahko primerna oblika osveščanja o vaši ponudbi, novostih, aktivnostih. Vabimo vas na brezplačni e-tečaj spoznavanja spletne platforme MailerLite, ki vam omogoča pošiljanje novičnika, obvestila, vabila ali celo poročila na določeno večjo bazo naslovnikov.

Vsebine: Na dvodnevnem tečaju bo mentor predstavil, kako na spletni platformi MailerLite postaviti svoj sistem za newsletter marketing, torej vse od registracije na platformo, do oblikovanja prijavnih obrazcev ter e-mail predloge in odpošiljanja željenega e-sporočila na določeno (večjo) bazo naslovnikov. Predal bo tehnična znanja dela v platformi, za uspešno e-mail trženje pa boste poleg izdelkov ali storitev potrebovali še razumeti pravila GDPR in uporabiti druga marketinška znanja.

Kdaj: v sredo, 21. 4. 2021 in v ponedeljek, 26. 4. 2021, od 16.30 do 19. 30  preko povezave Zoom ki vam jo bomo poslali na dan izvedbe e-izobraževanja.

Način izvedbe: E-izobraževanje bo potekalo na daljavo, preko spletne aplikacije, ki bo omogočala zanimivo interaktivno izobraževanje, kjer boste v živo spremljali predavatelja, zastavljali vprašanja in prejemali naloge oz. navodila. Tečaj boste lahko spremljali kar od doma, preko vašega računalnika, ki ima možnost uporabe kamere, zvočnika in mikrofona. Če takšnega računalnika nimate, vam ga za čas poteka tečaja lahko posodimo mi.

Prijave: Zaradi omejenega števila prostih mest (izobraževanje bo potekalo v manjši skupini) je prijava obvezna na e-naslov izobrazevanje@icra.si, po telefonu na številki 05 37 43 913 ali preko spodnjega prijavnega obrazca. Ob prijavi nam prosimo obvezno sporočite vaš e-naslov, kamor vam bomo na dan izvedbe e-izobraževanja poslali povezavo, preko katere se boste lahko preprosto priključili delavnici.

Vljudno vabljeni!

Na izobraževanje se boste mogli prijaviti s polnim imenom in vključeno kamero, saj bomo med izobraževanjem naredili posnetek zaslona, ki bo veljal kot lista prisotnosti. To listo prisotnosti bomo hranili v našem arhivu mi in sofinancerji projekta, možnost vpogleda vanjo pa imajo tudi drugi državni in evropski organi, ki izvajajo nadzor nad porabo javnih sredstev. Posredovanje osebnih podatkov tem organom, omogočanje vpogleda vanjo in hrambo utemeljujemo s svojim »zakonitim interesom«, kajti le tako lahko izpolnimo svoje pogodbene obveznosti do financerjev o izvedbi aktivnosti, nadzor nad porabo sredstev pa je pogoj, da pridobimo javna sredstva za izvedbo aktivnosti. Zato vam jih lahko nudimo brezplačno.

 

V projektu sodelovanja LAS z nazivom Digitalne rešitve ZA izzive podeželja na lokalnem območju sodelujejo in sofinancirajo aktivnosti Občina Cerkno, Občina Idrija, ICRA d.o.o. Idrija in LAS s CILjem. Za vsebino promocijskega sporočila je odgovorna ICRA d.o.o. Idrija. Projekt sofinancirata Evropska unija iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in Republika Slovenija v okviru Programa za razvoj podeželja RS 2014-2020. Organ upravljanja določen za izvajanje programa razvoja podeželja RS 2014-2020 je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano.

Prijava

Z oddajo obrazca se strinjate z našimi pogoji o zasebnosti.
sreda, 14. april 2021
E-tečaj postavitve lastnega sistema za e-mail marketing

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe