Na vsebino
×

Osnovna produktna fotografija z mobilcem

Bi si želel postati fotograf-inja svojega lastnega produkta? Zakaj pa ne? Kaj te omejuje? Nimaš foto opreme? Res ne? Kaj pa mobilnik?

Mobilnik je močno orodje, s katerim lahko sami ustvarjamo kvalitetne produktne fotografije za vsakodnevno uporabo na socialnih omrežjih. Fotografija produkta je namreč zelo pomemben marketinški element in mnogokrat odločilen dejavnik za nakup.

Na osnovni delavnici produktne fotografije se bomo naučili prisluhniti zgodbi izdelka, ustvariti primerno delovno površino, spregovorili  bomo o svetlobi, se ukvarjali s kompozicijo in naredili tisti končni klik.

Kaj potrebuješ za sodelovanje na delavnici?

  • pametni telefon ali DSLR,
  • očiščene leče mobilca,
  • primeren prostor za fotografiranje tvojega produkta,
  • podlago, na kateri bi si želel fotografirati,
  • dodatke, ki bi jih želel dodati tvojemu produktu,
  • željo po akciji.

Kdaj: torek, 30. 3. 2021, z začetkom ob 16. uri

Trajanje: 3 ure

Kako: v živo preko Zooma

Vsebina: prezentacija o produktni fotografiji: kaj je, zakaj je pomembna, zakaj jo uporabljamo, zakonitosti fotografije, tip fotografije, zgodba produkta, pisanje zgodbe skozi fotografijo, svetloba in vpadni koti, sence, pravi kot za fotografiranje, kompozicija fotografije, izbira ozadja za fotografiranje, pripomočki za fotografiranje, styling produkta, vtis fotografije. Primer postavitve okolja za fotografiranje od samega začetka.

Delavnica bo interaktivna, vsak udeleženec bo povabljen, da najde primeren kotiček za fotografiranje produkta, da izvede postavitev produkta, pripravi styling, izbere kot fotografiranja in fotografira ob asistenci predavateljice. Prav tako boste udeleženci, če boste želeli, dobili komentarje na poslane fotografije.

Izvajalka: fotografinja Polona Bartol, polonabartol.com, blog.polonabartol.com, http://www.facebook.com/polonabartolcom

Prijave: prijave so obvezne in jih sprejemamo do 2 uri pred začetkom seminarja. Na delavnico bomo sprejeli največ 12 udeležencev. Če bo prijavljenih preveč, boste imeli prednost občani občine Idrija. Po potrditvi boste prejeli povezavo do srečanja na vaš elektronski naslov. Prijavite se lahko na elektronski naslov: izobrazevanje@icra.si, po telefonski številki 05 37 43 911 ali preko spodnjega prijavnega obrazca.

Dogodek je za udeležence brezplačen, saj je sofinanciran s strani Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republike Slovenije, v okviru projekta Formica 4 Cerkno-Idrija-Logatec.

Vljudno vabljeni!

Avtorica produktnih fotografij na desni je Polona Bartol.

Prijava

Z oddajo obrazca se strinjate z našimi pogoji o zasebnosti.
četrtek, 18. marec 2021
Osnovna produktna fotografija z mobilcem
Osnovna produktna fotografija z mobilcem - pbar-web-038-jpg.jpg Osnovna produktna fotografija z mobilcem - pbar-web-027-jpg.jpg Osnovna produktna fotografija z mobilcem - pbar-web-059-jpg.jpg

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe