Na vsebino
×

VAVČERJI SO NAZAJ! Predstavitev nepovratnih sredstev za MSP

Slovenski podjetniški sklad je v letošnjem letu ponovno odprl vavčerje za večjo konkurenčnost mikro, malih in srednje velikih podjetij.

Vavčerji so nepovratna sredstva v višini od 300 EUR do 9.999,99 EUR, ki jih lahko podjetja koristite za različne poslovne storitve (vavčer za certifikate kakovosti, vavčer za patente, modele znamk, vavčer za internacionalizacijo, za digitalizacijo itd.). S pomočjo vavčerjev bo tudi letos možno pridobiti do 60% sofinanciranja upravičenih stroškov za posamezni odobren vavčer, tudi letos bo lahko posamezno podjetje koristilo največ 3 vavčerje na leto oziroma do maksimalne vrednosti 30.000 EUR na leto.

Ponovno so vavčerji objavljeni preko javnih pozivov od 12. februarja 2021 naprej!

Kdaj: ponedeljek, 8. 3. 2021, z začetkom ob 17. uri

Trajanje: 2 šolski uri

Kako: v živo preko Zooma

Vsebina: Predstavitev vavčerjev, ki podjetjem omogočajo bistveno poenostavljen dostop do sofinanciranja posameznih storitev, s pomočjo katerih lahko podjetja krepijo svojo konkurenčnost in kompetence. Predstavitev pogojev za prijavo na razpis, načina prijave, na kaj je potrebno posebej paziti, itd. Odgovori na vprašanja slušateljev.

Izvajalec: SPOT BSC, poslovno podporni center, Kranj.

Prijave: prijave so obvezne in jih sprejemamo do 2 uri pred začetkom seminarja. Po potrditvi boste prejeli »zoom povabilo« na vaš elektronski naslov. Prijavite se lahko na elektronski naslov: izobrazevanje@icra.si, po telefonski številki 05 37 43 911 ali preko spodnjega prijavnega obrazca.

Dogodek je za udeležence brezplačen, saj je sofinanciran s strani Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republike Slovenije, v okviru projekta Formica 4 Cerkno-Idrija-Logatec.

Vljudno vabljeni!

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Prijava

Z oddajo obrazca se strinjate z našimi pogoji o zasebnosti.
torek, 02. marec 2021
VAVČERJI SO NAZAJ! Predstavitev nepovratnih sredstev za MSP

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe