Na vsebino
×

Aktualni razpisi iz Uradnega lista RS, št. 145/2021 z dne 10. 9. 2021

Idrija, 14. 9. 2021

V zadnji številki Uradnega lista RS, št. 145/2021 z dne 10. 9. 2021, so bila objavljena naslednja javna obvestila in javni razpisi:

1. Javni sklad Republike Slovenije za podjetništvo je objavil spremembe vsebine javnega razpisa Spodbude za digitalno transformacijo MSP (P4D ReactEU), ki je bil objavljen v Uradnem listu RS št. 97.

Spremembe se nanašajo na rok, v katerem bodo vlagatelji obveščeni o izidu javnega razpisa.

2. Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije je objavila dopolnitev javnega razpisa »Natečaj za podelitev finančnih spodbud za najboljši poslovni model in njegovo predstavitev podjetnic začetnic 2021.

Spremenijo se: predmet javnega natečaja, ciljne skupine – upravičenci, merila za ocenjevanje vlog ter okvirna višina sredstev, ki so na razpolago po tem razpisu.

3. Ministrstvo za infrastrukturo je objavilo spremembo javnega razpisa za sofinanciranje energetske prenove stavb v lasti in rabi občin v letih 2021, 2022 in 2023.

S spremembo se podaljša odprtje ter nov rok za oddajo vlog na ta javni razpis.

Dodatne informacije, besedilo razpisov in razpisno dokumentacijo posameznega razpisa lahko dobite na Idrijsko-Cerkljanski razvojni agenciji, Mestni trg 2, 5280 Idrija, na tel. št.:  05 43 911 ali e-naslovu: mateja.bizjak@icra.si. Aktivnost je sofinancirana s strani Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republike Slovenije, v okviru projekta Formica 4 Cerkno-Idrija-Logatec.


Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe