×

Aktualni razpisi iz Uradnega lista RS, št. 127/2021 z dne 6. 8. 2021

V zadnji številki Uradnega lista RS, št. 127/2021 z dne 6. 8. 2021, so bila objavljena naslednja javna obvestila in javni razpisi:

Ministrstvo za javno upravo je objavilo spremembo Javnega razpisa za demonstracijske projekte vzpostavljanja pametnih mest in skupnosti, ki je bil objavljen v Uradnem listu RS z dne 12. 2. 2021.

Spremeni se drugi rok za oddajo vlog. Nov rok za oddajo vlog je 22. 10. 2021. Ostale določbe javnega razpisa ostanejo nespremenjene.

Dodatne informacije, besedilo razpisov in razpisno dokumentacijo posameznega razpisa lahko dobite na Idrijsko-Cerkljanski razvojni agenciji, Mestni trg 2, 5280 Idrija, na tel. št.:  05 43 911 ali e-naslovu: mateja.bizjak@icra.si. Aktivnost je sofinancirana s strani Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republike Slovenije, v okviru projekta Formica 4 Cerkno-Idrija-Logatec.


Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe