Na vsebino
×

Aktualni razpisi iz Uradnega lista RS dne 2. 4. 2021

                            V zadnji številki Uradnega lista RS, št. 51/2021 z dne 2. 4. 2021, so bila objavljena naslednja javna obvestila in javni razpisi:

  1. Javni sklad Republike Slovenije za podjetništvo je objavila javni razpis P1 plus 2021 – Garancije Sklada za bančne kredite s subvencijo obrestne mere.

Predmet produkta so garancije Sklada za bančne kredite s subvencijo obrestne mere, ki jih razpisuje Sklad v sodelovanju z bankami, ki so podrobno naštete v razpisnem besedilu.

Namen produkta je zagotavljati ugodno financiranje MSP ter s tem omogočiti hitrejše, lažje, predvsem pa ugodnejše pridobivanje bančnih kreditov MSP, še posebej za:

  • zagotovitev likvidnosti in ohranitev delovanja MSP z namenom omilitve posledic drugega vala epidemijeCOVID-19 na njihovo poslovanje,
  • izvedbo tehnološko zahtevnejših projektov ter tudi tehnološko manj zahtevnih projektov, ki omogočajo konkurenčno uveljavljanje na trgu, izboljšan tržni položaj ter širitev poslovanja,
  • za izboljšanje financiranja obratnih sredstev.

Na razpis se lahko prijavijo mikro, mala in srednje velika podjetja s sedežem v Republiki Sloveniji, ki se kot pravne ali fizične osebe ukvarjajo z gospodarsko dejavnostjo in so organizirane kot gospodarske družbe, samostojni podjetniki posamezniki, zadruge, zavodi ter socialna podjetja s statusom gospodarske družbe ter zadruge in zavodi, ki so se preoblikovali po Zakonu o socialnem podjetništvu.

Javni razpis ima več prijavnih rokov za oddajo vlog, prvi je 20. 4. 2021, zadnji pa 20. 10. 2021.

2. Slovenski regionalno razvojni sklad je objavil spremembo Javnega razpisa za pred-financiranje projektov v kmetijstvu in gozdarstvu – PF2, objavljenega v Uradnem listu RS, št. 28/21.

S spremembo se spremeni rok za oddajo vloge, in sicer na 19. 4. 2021. ostalo besedilo razpisa ostane nespremenjeno.

3. Slovenski regionalno razvojni sklad je objavil spremembo Javnega razpisa za pred-financiranje projektov neprofitnih in profitnih organizacij – PF1, PF3, objavljenega v Uradnem listu RS, št. 28/21.

S spremembo se spremeni rok za oddajo vloge, in sicer na 19. 4. 2021. ostalo besedilo razpisa ostane nespremenjeno.

4. Javni sklad Republike Slovenije za podjetništvo je objavil zaprtje Javnega razpisa P7-3 2021 COVID Mikrokrediti.

5. Javna agencija za raziskovalno dejavnost Republike Slovenije je objavila javni razpis za sofinanciranje aktivnosti v zvezi s promocijo slovenske znanosti v tujini in povezovanje znanstvenih dosežkov v letu 2021.

Predmet javnega razpisa je sofinanciranje aktivnosti v zvezi s promocijo slovenske znanosti v tujini, kjer je zagotovljena primerna mednarodna in strokovna udeležba in povezovanje znanstvenih dosežkov.

Dodatne informacije, besedilo razpisov in razpisno dokumentacijo posameznega razpisa lahko dobite na Idrijsko-Cerkljanski razvojni agenciji, Mestni trg 2, 5280 Idrija, na tel. št.:  05 43 911 ali e-naslovu: mateja.bizjak@icra.si. Aktivnost je sofinancirana s strani Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republike Slovenije, v okviru projekta Formica 4 Cerkno-Idrija-Logatec.

 

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe