×

Javni razpisi iz Uradnega lista RS, št. 10/2021 z dne 22. 1. 2021

V zadnji številki Uradnega lista RS, št. 10/2021 z dne 22. 1. 2021, so bila objavljena naslednja javna obvestila in javni razpisi:

1. Ministrstvo za zdravje je objavilo javni razpis za izbor operacije »Mobilni timi za rehabilitacijo«.

Predmet javnega razpisa je sofinanciranje vzpostavitve treh mobilnih timov za rehabilitacijo ranljive skupine ljudi, ki zaradi težav v pomičnosti, odsotnosti socialne mreže ali drugih oviranosti težje dostopajo do storitev rehabilitacije v trenutni organiziranosti izvajalcev v javni mreži in so starejši od 65 let ter živijo doma.

Rok za oddajo vlog na razpis je 10. 2. 2021.

2. Javna agencija za raziskovalno dejavnost Republike Slovenije je objavila javni razpis za sofinanciranje slovenskega dela dvostranskih ali tristranskih skupnih raziskovalnih projektov Weave, ker FWO (The Reasearch Foundation – Flanders, FWO) deluje v vlogi vodilne agencije.

Predmet javnega razpisa je sofinanciranje slovenskega dela dvostranskega ali tristranskega skupnega raziskovalnega projekta v okviru sheme multilateralne vodilne agencije Weave, ki je bil na javnem razpisu FWO kot skupni raziskovalni projekt pozitivno ocenjen in predlagan v sofinanciranje.

Na javni razpis se lahko prijavijo raziskovalne organizacije, ki so vpisane v zbirko podatkov o izvajalcih raziskovalne in razvojne dejavnosti in zasebni raziskovalci, ki so vpisani v register zasebnih raziskovalcev, ki ju vodi Javna agencija za raziskovalno dejavnost Republike Slovenije, ter izpolnjujejo pogoje, predpisane z zakonom in s predpisi Javne agencije.

Rok za oddajo vloge na razpis je 1. 4. 2021.

3. Javna agencija za raziskovalno dejavnost Republike Slovenije je objavila javni razpis za sofinanciranje slovenskega dela skupnih madžarsko slovenskih projektov, kjer NKFIH (National Research, Development and Innovation Office) deluje v vlogi vodilne agencije.

Predmet javnega razpisa je sofinanciranje slovenskega dela skupnega madžarsko slovenskega raziskovalnega projekta, ki je na javnem razpisu NKFIH, kot skupni raziskovalni projekt, v postopku mednarodne recenzije pozitivno ocenjen in predlagan v sofinanciranje.

Na javni razpis se lahko prijavijo raziskovalne organizacije, ki so vpisane v zbirko podatkov o izvajalcih raziskovalne in razvojne dejavnosti, in zasebni raziskovalci, ki so vpisani v register zasebnih raziskovalcev, ki jo vodi agencija, ter izpolnjujejo pogoje, predpisane z zakonom in s predpisi agencije.

Rok za oddajo vloge na razpis je 18. 3. 2021.


Dodatne informacije, besedilo razpisov in razpisno dokumentacijo posameznega razpisa lahko dobite na Idrijsko-Cerkljanski razvojni agenciji, Mestni trg 2, 5280 Idrija, na tel. št.:  05 43 911 ali e-naslovu: mateja.bizjak@icra.si. Aktivnost je sofinancirana s strani Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republike Slovenije, v okviru projekta Formica 4 Cerkno-Idrija-Logatec.


Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe