×

Javni razpisi iz Uradnega lista RS, št. 197/2020 z dne 24. 12. 2020

Rok za prijavo: petek, 29. januar 2021

V zadnji številki Uradnega lista RS, št. 197/2020 z dne 24. 12. 2020, so bila objavljena naslednja javna obvestila in javni razpisi:

1. Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport je objavilo ustavitev javnega razpisa za sofinanciranje investicij v vrtcih in osnovnem šolstvu v Republiki Sloveniji v proračunskem obdobju 2020-2021.

Izvedba novega javnega razpisa bo izvedena v skladu z veljavnimi proračuni Republike Slovenije za leto 2021 in 2022.

2. Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti je objavilo javni razpis za sofinanciranje projektov s področja enakosti žensk in moških za leto 2021.

Predmet razpisa je sofinanciranje projektov, ki prispevajo k preseganju spolnih stereotipov in stereotipnih vlog žensk in moških v družbi. Sofinancirani bodo projekti, ki bodo v največji meri prispevali k ozaveščanju in delu z ranljivimi skupinami žensk, kot so Rominje, invalidke, kmečke ženske, starejše ženske, ženske iz drugih kulturnih okolij ali druge ranljive skupine žensk. Sofinancirani bodo tudi projekti, ki prispevajo k ozaveščanju in preprečevanju spletnega nasilja nad dekleti in ženskami, in ki bodo prispevali k ozaveščanju mladih in celotne družbe o posledicah spletnega nasilja nad dekleti in ženskami ter k njegovemu preprečevanju.

Na razpisu lahko sodelujejo nevladne organizacije, ki izpolnjujejo pogoje iz razpisa.

Okvirna višina sredstev razpisa je 50.000 EUR. Zaprošena sredstva lahko znašajo največ 80% celotne vrednosti projekta, vendar ne več kot 10.000 EUR. Dodeljena sredstva morajo biti porabljena do najkasneje 30. 10. 2021.

Rok za oddajo prijav je 29. 1. 2021.

Dodatne informacije, besedilo razpisov in razpisno dokumentacijo posameznega razpisa lahko dobite na Idrijsko-Cerkljanski razvojni agenciji, Mestni trg 2, 5280 Idrija, na tel. št.:  05 37 20 180 ali e-naslovu: tina.lisac@icra.si ali na sedežu SPOT svetovanje Goriška, Ulica Gradnikove brigade 6, 5000 Nova Gorica. Za osebno svetovanje v Idriji je potrebna predhodna najava.


Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe