×

Javni razpisi iz Uradnega lista RS, št. 128/2020 z dne 25. 9. 2020


V zadnji številki Uradnega lista RS, št. 128/2020 z dne 25. 9. 2020 so bila objavljena naslednja javna obvestila in javni razpisi:

1. Ministrstvo za infrastrukturo je objavilo spremembo javnega razpisa za sofinanciranje ukrepov trajnostne mobilnosti – vozlišč P+R.

Spremeni se obdobje upravičenosti stroškov in izdatkov.

2. Javni sklad Republike Slovenije za kulturne dejavnosti je objavil v okviru javnega razpisa za izbor operacije »Pridobivanje dodatnih znanj za mlade na področju kulturnih dejavnosti v okviru JSKD, spremembo, in sicer nov prijavni rok za oddajo vlog.


Dodatne informacije, besedilo razpisov in razpisno dokumentacijo posameznega razpisa lahko dobite na Idrijsko-Cerkljanski razvojni agenciji, Mestni trg 2, 5280 Idrija, na tel. št.:  05 37 20 180 ali e-naslovu: tina.lisac@icra.si ali na sedežu SPOT svetovanje Goriška, Ulica Gradnikove brigade 6, 5000 Nova Gorica. Za osebno svetovanje v Idriji je potrebna predhodna najava.

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe