Na vsebino
×

Javni sklad Republike Slovenije za podjetništvo je objavil Vavčer za pridobitev certifikatov (dne 30. 9. 2022).

Namen vavčerja je spodbuditi podjetja k pridobitvi certifikatov oz. pridobitvi novih sistemov vodenja, proizvodov, procesov, storitev in vzdrževanja certifikatov za sisteme vodenja, proizvodov, procesov in storitev, s čimer se bo povečala njihova konkurenčnost, možnost širitve na tuje trge, dvig kakovosti poslovanja oz. izdelkov in dodana vrednost oz. prihodki od prodaje.

Najmanjša spodbuda znaša 1.000 EUR, največja pa 9.999,99 EUR. Sofinanciranje je do 60% upravičenih stroškov.

Predmet javnega poziva je sofinanciranje upravičenih stroškov pridobivanja certifikatov oz. vzdrževanja/obnovitve certifikatov za sisteme vodenja, proizvodov, procesov in storitev te validacije okoljske izjave, pridobljenih na podlagi mednarodnih/evropskih/enakovrednih slovenskih standardov in shem (ISO, IATF, IEC in ITU, EN in ETSI, EMAS, ECOLABEL, IFS, BRC, FSC, PEFC, COSMOS).

Upravičeni stroški: stroški priprave na certificiranje, stroški nakupa standarda, stroški pridobivanja certifikata oz. vzdrževanja/obnovitev certifikatov za sisteme vodenja, proizvodov, procesov…

Obdobje upravičenosti stroškov: od 1. 1. 2021 do 30. 9. 2023.

Na razpis se lahko prijavijo mikro, mala in srednje velika podjetja, ki so organizirana kot d.o.o., s.p. ali zadruga in imajo sedež v Republiki Sloveniji, ter izpolnjujejo ostale pogoje iz razpisa.

Postopek pridobitve vavčerja je enostaven, hiter in brez stroškov.

Pri pripravi in oddaji celotne vloge je možno dobiti brezplačno pomoč na SPOT točki v Idriji.

Dodatne informacije, besedilo razpisov in razpisno dokumentacijo posameznega razpisa lahko dobite na Idrijsko-Cerkljanski razvojni agenciji, Mestni trg 2, 5280 Idrija, na tel. št.:  05 43 911 ali e-naslovu: mateja.bizjak@icra.si. Aktivnost je sofinancirana s strani Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republike Slovenije, v okviru projekta Formica 4 Cerkno-Idrija-Logatec.

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe