Na vsebino
×

Aktualni razpisi iz Uradnega lista RS, št. 38/2022 z dne 18. 3. 2022

1. Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo je objavilo spremembo Javnega razpisa za sofinanciranje vlaganj v javno in skupno turistično infrastrukturo in naravne znamenitosti v turističnih destinacijah.

  • Spremembe se nanašajo na točko razpisa 5.2 Prijavitelji oziroma potencialni končni prejemniki.

2. Javni sklad Republike Slovenije za podjetništvo je objavil spremembo vsebine javnega razpisa So-investiranje z zasebnimi investitorji v MSP.

  • Spremembe se nanašajo na vire financiranja in pravne podlage za izvedbo produkta.

3. Slovenski regionalni razvojni sklad je objavil spremembo Javnega razpisa za obratna sredstva – odprava posledic pozebe v sadjarstvu in vinogradništvu v 2021 – A1.

  • Spremembe se nanašajo na rok za oddajo vloge.

4. Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo je objavilo javni razpis Digitalna preobrazba gospodarstva (JR Digit NOO).

Namen javnega razpisa je z dodeljevanjem spodbud gospodarstvo (velika podjetja, ki delujejo v konzorcijih z mikro, malimi in srednje velikimi podjetji, vključno s start-upi in/ali scale-upi) spodbuditi k celoviti digitalni preobrazbi podjetij ali k digitalni preobrazbi posameznih poslovnih funkcij podjetij.

Predmet javnega razpisa je sofinanciranje izvajanja aktivnosti projektov celovite digitalne preobrazbe podjetij ali digitalne preobrazbe njihovih posameznih poslovnih funkcij. Projekte bodo izvajali konzorciji podjetij, sestavljeni iz najmanj enega velikega podjetja in vsaj dveh dodatnih partnerjev, ki morata biti MSP. Rezultat projekta mora biti izvedena celovita digitalna preobrazba podjetja ali digitalna preobrazba njegovih posameznih poslovnih funkcij.

Za izvedbo razpisa je na razpolago 44 mio EUR. Sredstva se bodo dodeljevala na podlagi shem državne pomoči.

Rok za oddajo vloge na razpis je 28. 4. 2022.

5. Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport je objavilo javni razpis za dodelitev štipendij študentom pedagoških študijskih programov s področja naravoslovja in tehnike v študijskem letu 2022/23. 

Ministrstvo bo z razpisom dodelilo 50 štipendij.

Rok za prijavo na razpis je 19. 8. 2022.

6. Slovenski regionalno razvojni sklad je objavil javni razpis za pred-financiranje projektov v kmetijstvu in gozdarstvu.

Namen in cilj razpisa je omogočiti izvedbo projektov kmetijskih gospodarstev z odobrenimi evropskimi in /ali nacionalnimi sredstvi na območju Republike Slovenije.

Razpisni rok za oddajo vloge je odprt od 4. 4. 2022 do 31. 12. 2022 oziroma do porabe sredstev.

7. Slovenski regionalno razvojni sklad je objavil javni razpis za pred-financiranje projektov gospodarskih subjektov. 

Namen in cilj razpisa je omogočiti izvedbo projektov gospodarskih subjektov z odobrenimi evropskimi in /ali nacionalnimi sredstvi na območju Republike Slovenije.

Razpisni rok za oddajo vloge je odprt od 4. 4. 2022 do 31. 12. 2022 oziroma do porabe sredstev.

8. Slovenski regionalno razvojni sklad je objavil javni razpis za pred-financiranje projektov javnih organizacij ter neprofitnih zasebnih organizacij.

Namen in cilj razpisa je omogočiti izvedbo projektov javnih organizacij ter neprofitnih zasebnih organizacij z odobrenimi evropskimi in /ali nacionalnimi sredstvi na območju Republike Slovenije.

Razpisni rok za oddajo vloge je odprt od 4. 4. 2022 do 31. 12. 2022 oziroma do porabe sredstev

Dodatne informacije, besedilo razpisov in razpisno dokumentacijo posameznega razpisa lahko dobite na Idrijsko-Cerkljanski razvojni agenciji, Mestni trg 2, 5280 Idrija, na tel. št.:  05 43 911 ali e-naslovu: mateja.bizjak@icra.si. Aktivnost je sofinancirana s strani Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republike Slovenije, v okviru projekta Formica 4 Cerkno-Idrija-Logatec.

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe