Na vsebino
×

Aktualni razpisi iz Uradnega lista RS, št. 6/2022 z dne 14. 1. 2022

V zadnji številki Uradnega lista RS, št. 6/2022 z dne 14. 1. 2022, so bila objavljena naslednja javna obvestila in javni razpisi:

1. Ministrstvo za infrastrukturo je objavilo spremembo javnega razpisa za sofinanciranje operacij gradnje novih manjših proizvodnih naprav za proizvodnjo električne energije z izrabo sončne energije.

 Na javnem razpisu se povečajo nepovratna sredstva, ki so na razpolago za sofinanciranje operacij.

2. Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano je objavilo spremembo 23. javnega razpisa za podukrep 4.1: Podpora za naložbe v kmetijska gospodarstva za leto 2021. Operacija: Naložbe v zmanjšanje emisij toplogrednih plinov iz kmetijstva.

V razpisu se spremenijo merila za ocenjevanje vlog. Ostale določbe javnega razpisa ostanejo nespremenjene.

3. Slovenski regionalno razvojni sklad je objavil spremembe Drugega javnega razpisa – posojila za investicijske projekte v gospodarstvu – B1, ki je bil objavljen v Uradnem listu RS, št. 209/21.

V razpisu se spremenijo: upravičene dejavnosti po podprogramu B1.3, višina zaprošenih sredstev in višina upravičenih stroškov po podprogramu B1.3 ter doba vračanja posojila. Ostalo besedilo javnega razpisa ostane nespremenjeno.

Dodatne informacije, besedilo razpisov in razpisno dokumentacijo posameznega razpisa lahko dobite na Idrijsko-Cerkljanski razvojni agenciji, Mestni trg 2, 5280 Idrija, na tel. št.:  05 43 911 ali e-naslovu: mateja.bizjak@icra.si. Aktivnost je sofinancirana s strani Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republike Slovenije, v okviru projekta Formica 4 Cerkno-Idrija-Logatec.


Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe