Tečaj uporabe pametnega telefona v Cerknem

Tečaj je brezplačen in bo potekal 9. in 10. decembra od 17.00 do 20.00 ure.

Projekt NEDO pričenja z zbiranjem prijav

Del projekta NEDO je omogočiti nekaj desetim idrijskim gospodinjstvom brezplačno namestitev in uporabo sistema pametnega upravljanja z energijo (HEMS). Ta akcija sodi v sklop aktivnosti na idrijskem pilotu projekta, katerega cilj je proučiti potencial HEMS platforme na nivoju individualnih uporabnikov.

BREZPLAČNI računalniška tečaja v Kanomlji

VABIMO NA DVA RAČUNALNIŠKA TEČAJA V KANOMLJI

LAS s CILjem skupaj s partnerji Občino Cerkno, Občino Idrija in ICRA sodeluje v operaciji sodelovanja LAS z nazivom Digitalne rešitve ZA izzive podeželja, ki je sofinanciran s strani Evropske unije iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in Republike Slovenije.

V okviru projekta s pomočjo mobilne učilnice izvajamo brezplačna računalniška…

Vabilo k oddaji vzorcev medu za senzorično ocenjevanje medu

Ocenjevanje organizira Občina Logatec v sodelovanju z senzoričnimi ocenjevalci medu in Čebelarskim društvom Logatec. K sodelovanju so vabljeni pridelovalci medu na območju LAS s CILjem. Torek, 26. 11. 2019, od 12. do 17. ure in v sredo 27. 11. 2019, od 9. do 14. ure v sejni sobi Obrtne zbornice Logatec.

December v Idriji

Letos smo za pestro decembrsko dogajanje poskrbele organizacije v Idriji. Več v priloženem letaku...

Vikend jedi iz mesa in mleka drobnice

Vikend jedi iz mesa in mleka drobnice - od 22.11. do 24.11. na Cerkljanskem in Idrijskem! Ponudba na različnih kulinaričnih točkah in priložnost za kosilo, večerjo, prigrizek in nakup.

Pridobite znanja za delo socialnega oskrbovalca/socailne oskrbovalke na domu

Socialni oskrbovalec spada med poklice prihodnosti, ki so vedno bolj zaželeni. BREZPLAČNI izobraževalni program bomo pričeli izvajati januarja 2020. Primeren je tudi za vse, ki se želite vključiti v postopek certificiranja za pridobitev NPK.

Vabilo na predavanji na temo reje drobnice

Vabilo rejcev drobnice, kmetijam in stroki na področju kmetijstva na predavanji Kako do boljših proizvodnih rezultatov pri drobnici in govedu ter Predstavitev delovanja...

Turizem na kmetiji

Vabimo vas na predavanji Zakonodaja v zvezi s turizmom na kmetiji kot dopolnilna dejavnost in Oblikovanje kvalitetne ponudbe na turistični kmetiji.

Google oglaševanje in uporaba orodij v praksi

Naj vas stranke opazijo natančno takrat, ko v Googlu iščejo, kar jim ponujate. Največja prednost spletnega oglaševanja je njegova natančnost in raznolike možnosti ciljanja uporabnikov, njihovih lastnosti in namena na različnih platformah...

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • >>
  • Last