Na vsebino
×

Naučite se uporabljati svoj pametni telefon

LAS s CILjem s partnerji ICRA d.o.o. Idrija, Občina Idrija in Občina Cerkno sodeluje v operaciji sodelovanja LAS z nazivom Digitalne rešitve ZA izzive podeželja.

V okviru projekta s pomočjo mobilne učilnice Idrijsko-Cerkljanska razvojna agencija organizira BREZPLAČNA računalniška usposabljanja v manjših skupinah, ki so vam, prebivalcem Idrijsko-Cerkljanskega, blizu tako vsebinsko kot prostorsko. V mesecu septembru bomo v Idriji tako izvedli naslednje izobraževanje v štirih sklopih:

Vsebina: spoznavanje uporabe pametnega telefona, vzpostavljanje povezave z internetom, uporaba interneta, e-pošte, družbenih omrežij, uporaba trgovine Google, nameščanje, posodabljanje in spoznavanje različnih uporabnih aplikacij na telefonu (npr. za navigacijo, komunikacijo,…), fotografiranje s telefonom, povezovanje pametnega telefona z računalnikom, tablico,… in druge vsebine po želji udeležencev. 

Udeleženci morate imeti osnovno predznanje uporabe računalnika. S seboj prinesite svoj pametni telefon in polnilec.

VABILO

Kdaj:

  • torek, 22. 9. 2020,
  • četrtek, 24. 9. 2020,
  • ponedeljek, 28. 9. 2020 in
  • torek, 29. 9. 2020,

od 16.30 dalje.

Kje: Idrijsko-Cerkljanska razvojna agencija, Mestni trg 2, Idrija (2. nadstropje).

Zaradi omejenega števila prostih mest (izobraževanje bo potekalo v manjši skupini) je prijava obvezna na e-naslov izobrazevanje@icra.si, po telefonu na številki 05 37 43 913 ali preko spodnjega obrazca.
Za vsebino je odgovorna ICRA d.o.o. Idrija. Projekt sofinancirata Evropska unija iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in Republika Slovenija v okviru Programa za razvoj podeželja RS 2014-2020. Organ upravljanja določen za izvajanje programa razvoja podeželja RS 2014-2020 je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano.

Prijava

Z oddajo obrazca se strinjate z našimi pogoji o zasebnosti.
ponedeljek, 07. september 2020
Naučite se uporabljati svoj pametni telefon

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe