×

Okrogla miza - Javna najemna služba

Z nami bodo:

- Črtomir Remec, direktor Stanovanjskega sklada Republike Slovenije, ki je v noveli stanovanjskega zakona opredeljen kot ključni izvajalec mehanizma Javne najemne službe, s pomočjo katerega naj bi se aktiviral tudi obstoječi stanovanjski fond (prazne hiše in stanovanja).

- PIC Ljubljana, Pravno-informacijski center Ljubljana, ki je specializiran za svetovanje najemnikom in najemodajalcem glede ključnih vprašanj najema in oddaje, pravic in obveznosti ter pravnih razmerij s področja stanovanjskih vprašanj.

Cilj dogodka je izmenjava informacij in izobraževanje. Pogovarjali se bomo predvsem o uvedbi Javne najemne službe, kakšna je vloga države, skladov (državnih, občinskih) in zasebnih lastnikov pri tem procesu, kakšna so pričakovanja in katere so ključne ovire. Sledila bodo vprašanja in pogovor o možnostih za uvedbo Javne najemne službe v Idriji, Cerknem, Gorici ...

Zaradi razmer v zvezi s Covid-19 vas lepo prosimo za potrditev udeležbe na: mrezazabivanje@idrija.si.

ponedeljek, 24. avgust 2020

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe