Na vsebino
×

Zaposlujemo!

Iščemo novo sodelavko ali sodelavca za prosto delovno mesto »Samostojni svetovalec« za izvajanje in koordinacijo projekta iz programa Interreg Srednja Evropa, ki se osredotoča na ohranjanje biodiverzitete, vključuje komunikacijo s projektnimi partnerji iz 8 držav EU in zahteva pripravo poročil ter administrativno vodenje projekta.

Kandidati morajo imeti najmanj VII. stopnjo izobrazbe s področja agronomije, biologije, naravoslovja, družboslovja ali druge ustrezne smeri, vsaj eno leto delovnih izkušenj, aktivno znanje angleščine, dobro obvladovanje orodij MS Office in vozniški izpit B kategorije.

Razpisano delovno mesto je za določen čas 30 mesecev in za polni delovni čas.

Več informacij je na voljo v RAZPISU.

Za dodatne informacije in pojasnila smo na voljo na 05 3743 910.

Kandidati prijavo z dokazili o izpolnjevanju pogojev pošljejo po elektronski pošti na naslov jozica.lazar@icra.si  do vključno 8. 3. 2024. 

torek, 06. februar 2024
Zaposlujemo!

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe