×

1. mesto v kategoriji najboljših podjetniških praks: Pasji spa Alia

Podjetje Pasji spa Alia je prvo tovrstno podjetje na Cerkljanskem. Dejavnost podjetja je striženje in nega ljubljenčkov po standardih, striženje glede na želje strank ali striženje po novih smernicah groominga. V salonu uporabljajo samo naravne šampone in balzame za nego ljubljenčkov, ki jih lahko pri njih tudi kupite.

Njihova želja in cilj je, da se ljubljenčkom maksimalno posvetijo in poskrbijo, da je zanj obisk frizerja lepa izkušnja. Ponujajo tudi prevzem in dostavo ljubljenčka, kar pomeni, da vam praktično ni potrebno iz stanovanja in tudi mogoče odročnejša lokacija nikakor ni težava. Prav tako nudijo varstvo ljubljenčka na njihovi lokaciji v času vaše odsotnosti. Lokacija je mirna, sproščena in nudi možnosti brezskrbnega koriščenja za sprehode kužkov pred ali po negi.

Pasji spa Alia je odličen odgovor na potrebe lokalnega trga, saj tovrstnih storitev ni nikjer v bližini. Prav tako pa podjetje izbira odličen pristop h svojim strankam z osebno in prijetno komunikacijo ter izpostavlja svojo ljubezen do ljubljenčkov. Zaradi tega in zaradi podjetniškega poguma je Pasji spa Alia komisijo prepričal, da si zasluži 1. mesto v kategoriji dobrih podjetniških praks, hkrati pa služi kot odličen dokaz, da je v središču dobre podjetniške ideje še vedno zagnana oseba in da za uspeh ni potrebna samo revolucionarna inovativnost, temveč (predvsem) odlična izvedba usmerjena k stranki – in v tem primeru k njihovim štirinožnim prijateljem.

Predstavitve naj podjetniških idej in naj podjetniških praks so objavljene v okviru natečaja Inspiration-start-go!, ki ga je Idrijsko-Cerkljanska razvojna agencija zaključila v tem mesecu in izbrala 7 najboljših – po 3. mesta v vsaki kategoriji. Več o natečaju najdete TUKAJ

Spletna stran: https://www.pasji-spa.si/

Facebook: Pasji Spa ALIA


Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.


ponedeljek, 27. julij 2020
1. mesto v kategoriji najboljših podjetniških praks: Pasji spa Alia
1. mesto v kategoriji najboljših podjetniških praks: Pasji spa Alia - pasji-spa-alia-jpg.jpg 1. mesto v kategoriji najboljših podjetniških praks: Pasji spa Alia - pasji-spa-alia-2-jpg.jpg

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe