Na vsebino
×

Posvet in srečanje z rokodelci v Ribnici

Ministrstvo za gospodarstvo, turizem in šport vabi na druženje in javni posvet, ki bo potekal 11. oktobra 2023, v prostorih Javnega zavoda Rokodelski center Ribnica. Na javnem posvetu bodo o oblikovanju prvega Programa za ohranjanje in razvoj rokodelstva za leto 2024, na podlagi novega Zakona o ohranjanju in razvoju rokodelstva, spregovorili predstavniki Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport, Konzorcija rokodelskih centrov Slovenije, Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije, Zveze društev upokojencev Slovenije in Slovenskega etnografskega muzeja. Rokodelke in rokodelci, rokodelski centri in druge rokodelske organizacije, ki delujejo v okviru podpornega okolja rokodelstva, bodo lahko podali konkretne predloge vsebinskih rešitev in aktivnosti za oblikovanje sistemskih ukrepov na področju rokodelstva.

Javni posvet bodo spremljale predstavitve posameznih rokodelskih centrov, kjer bodo rokodelke in rokodelci prikazali raznolikost rokodelskih panog ter obiskovalcem približali bogato rokodelsko znanje, spretnosti in veščine. Sledilo bo druženje z manjšo pogostitvijo.

Vabilo in program dogajanja

Vljudno vabljeni!

ponedeljek, 09. oktober 2023
Posvet in srečanje z rokodelci v Ribnici

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe