Na vsebino
×

V Idriji bo letos potekalo 3. Državno tekmovanje v ocenjevanju pit

Na letošnji 19. Kmečki tržnici - tržnici lokalnih pridelkov in izdelkov kmetij iz idrijskega in cerkljanskega podeželja bo potekalo državno ocenjevanje in razstava pit v organizaciji Zveze kmetic Slovenije in Društva podeželskih žena Idrija-Cerkno. 

Državno tekmovanje je odprto za članice društev, ki so včlanjena v Zvezo kmetic Slovenije. Ocenjevanje pit bo potekalo v skladu s pravilnikom o ocenjevanju in kakovosti pit. Sprejem pit in ocenjevanje bo potekalo v petek, 13. 10., na Pokriti tržnici v Idriji. Več informacij v vabilu.

Razstava pit bo na ogled  14. oktobra med 9.00 in 11.00 uro v Mestni sobi Pri Golitu, Mestni trg 15, v Idriji. Rezultati in podelitev priznanj bo potekalo ob 11.00 uri na Mestnem trgu v času jesenske Kmečke tržnice.

V soboto, 14. oktobra lepo vabljeni na ogled razstave in pokušino pit - sladkih, slanih, tradicionalnih in malo drugačnih okusov. 

Vabljeni!

petek, 06. oktober 2023
V Idriji bo letos potekalo 3. Državno tekmovanje v ocenjevanju pit

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe