Na vsebino
×

Skupščina in upravni odbor potrdila SLR LAS s CILjem za programsko obdobje 2021-2027

13.7. 2023 in 19. 7. 2023, so člani upravnega odbora in skupščine LAS s CILjem potrdili Strategijo lokalnega razvoja LAS s Ciljem za programsko obdobje 2021-2027, ki jo je vodilni partner LAS (Idrijsko - Cerkljanska razvojna agencija) poslal v pregled in potrditev na Ministrstvo z kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano.

Pri pripravi je bila vključena zainteresirana javnost iz območja občin Cerkno, Idrija in Logatec ter strokovne inštitucije. Verjamemo, da so v dokumentu zbrane potrebe in potenciali območja, ki se jih bo lahko uresničevalo skozi projekte v novem programskem obdobju. Najlepša hvala vsem sodelujočim za doprinos pri pripravi strategije! 


petek, 28. julij 2023
Skupščina in upravni odbor potrdila SLR LAS s CILjem za programsko obdobje 2021-2027

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe