×

Spoznajte invazivne rastilne

V soboto, 11. julija bo KGZ Ljubljana med 8.00 in 11.00 uro na Lokalni tržnici Logatec izvedel predstavitev na temo INVAZIVNIH RASTLIN (učinki na okolje in zdravje, načini zatiranja). 

Naučili se bomo prepoznati posamezne invazivne rastline, njihove učinke na zdravje, okolje in gospodarstvo in o tem kako jih zatirati oziroma omejevati njihovo širjenje. 

O vsem tem nas bo seznanila univ. dipl. agr. Damjana Iljaš, specialistka za poljedelstvo na Kmetijsko gozdarskem zavodu Ljubljana.

Vabljeni. 

Občina Logatec, KGZ Ljubljana, Lokalna tržnica Logatec

Dogodek je del projekta Dobimo se na tržnici 3, ki je sofinanciran s strani Republike Slovenije in Evropskega sklada za regionalni razvoj. Partnerji in sofinancerji so: LAS s CILjem, Občina Idrija, Občina Logatec, Občina Cerkno, Hotel Cerkno d.o.o. in ICRA d.o.o. Idrija.


četrtek, 09. julij 2020

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe