Na vsebino
×

ANKETA o podjetniškem okolju za mlade v Občini Idrija

Idrijsko-Cerkljanska razvojna agencija izvaja anketo s katero želimo raziskati kakšno je podjetniško okolje za mlade v Občini Idrija. Vaši odgovori nam bodo pomagali razumeti trenutno stanje in izzive, s katerimi se soočate mladi in mladi podjetniki ter bo osnova za izboljšanje in oblikovanje nadaljnjih dejavnosti in ukrepov v podporo spodbujanja in podpiranja podjetniške aktivnosti med mladimi v občini.

Vljudno vas prosimo, da si vzamete 5 minut časa in izpolnite anketo. K izpolnjevanju vabimo vse mlade, stare med 15 in 29 let, ki prihajate iz Občine Idrija.

Anketo najdete TUKAJ.

Najlepša hvala za vaš čas in odgovore!


Analiza je del aktivnosti, ki jih podpira Občina Idrija z namenom pospeševanja podjetnosti med mladimi.sreda, 21. junij 2023
ANKETA o podjetniškem okolju za mlade v Občini Idrija

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe