Na vsebino
×

V Novi Gorici sta potekali 124. Seja Sveta regije in 4. Seja Razvojnega sveta Severno Primorske (Goriške) razvojne regije

V četrtek, 25. 5., sta v Novi Gorici potekali dve seji, pomembni za Severno Primorsko (Goriško) razvojno regijo, 124. Seja Sveta regije in 4. Seja Razvojnega sveta.

Na 124. Seji Sveta regije so se člani Sveta regije seznanili in prisluhnili glede aktualnega stanja na tako imenovani 4. Razvojni osi, ki ga je predstavila direktorica naše razvojne agencije Jožica Lazar. Sledila je predstavitev o postopku priprave Dogovora za razvoj regije in seznanitev z načrti nadaljnjih dejavnosti v okviru EU Misije prilagajanja podnebnim spremembam.

Na 4. Seji Razvojnega sveta so člani Razvojnega sveta regije izvolili novega predsednika, sprejeli Letno poročilo o izvajanju Regionalnega razvojnega programa Severne Primorske (Goriške) razvojne regije 2014-2020 v letu 2022. Sledila je predstavitev o postopku priprave Dogovora za razvoj regije ter seznanitev z najpogostejšimi razlogi za napotitev otrok in mladostnikov v oskrbo izven matične družine.

petek, 26. maj 2023
V Novi Gorici sta potekali 124. Seja Sveta regije in 4. Seja Razvojnega sveta Severno Primorske (Goriške) razvojne regije
V Novi Gorici sta potekali 124. Seja Sveta regije in 4. Seja Razvojnega sveta Severno Primorske (Goriške) razvojne regije - img-4579-jpg.jpg

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe