Na vsebino
×

Sejem SOCIALNEGA PODJETNIŠTVA

Vabljeni na sejem socialnega podjetništva 2023, ki bo potekal v središču Ljubljane na Stritarjevi ulici, v petek, 26. maja 2023, od 12. do 15. ure. Priložnost boste imeli spoznati različna socialna podjetja ter izvedeti, s čim se ukvarjajo.

Na stojnicah bodo na voljo tudi izdelki za nakup, dogodek pa bo popestril bogat animacijski program.

Pri Zavodu Aktivna starost vas bo čakal nasvet kineziologa, na hitri delavnici pri Simbiozi Genesis pa boste lahko nadgradili svoje znanje uporabe pametnega telefona. Za najmlajše in otroke bo poskrbel Zavod 4Lune z lutkovno-gibalno predstavo ter risanjem z ilustratorko. Če iščete novo pohištvo ali zanimiv izdelek iz jeansa, boste lahko obiskali stojnici Društva Verjamem vate in Fundacije Vincenca Drakslerja. Poleg tega bodo na voljo tudi izdelki iz Sončka in Zaposlitvenega centra Korak.

Predstavila se bodo še druga zanimiva socialna podjetja: Inštitut za zaščito otrok Lunina Vila, kjer boste z nakupom prispevali k brezplačni psihosocialni obravnavi otrok, Zavod Brez ovir, Jezikovna zadruga Soglasnik, Center Celostne oskrbe, GOGS, BiT Planota in Kreativna zadruga. Pri vsaki stojnici vas čaka posebno kulinarično presenečenje,  na voljo pa bodo tudi okusni napitki, za kar bo prav tako poskrbelo socialno podjetje.

Več informacij je na voljo na Facebooku.

Lepo vabljeni!

torek, 23. maj 2023
Sejem SOCIALNEGA PODJETNIŠTVA

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe