Na vsebino
×

Podjetje SHREDDER TEAM d.d. (Gimnazija Jurija Vege Idrija) je Podjetje leta, Junior Achivement Nacionalnega tekmovanja 2023

V petek, 5. 5. 2023 se je odvilo finale že 10. Junior Achivemnt nacionalno tekmovanje programa Moje podjetje, ki so ga izvedli na Gospodarski zbornici Slovenije. Na njem se je predstavljalo 25 najboljših dijaških podjetij, ki so člane žirije prepričali s 3 minutnim »pitchem« in postavitvijo stojnice. 

Prvo mesto na tekmovanju in vozovnico za evropsko tekmovanje GEN-E 2023 si je prislužilo podjetje SHREDDER TEAM d.d. (Gimnazija Jurija Vege Idrija), ki ga vodijo dijaki Miha Smrdelj, Jan Razpet, Andrej Rojc in Jernej Kavčič, pod mentorstvom prof. Tanje Pirih.

Podjetje Shredder d.d. izdeluje mline za mletje odpadne plastične embalaže. Izdelek, kot so ga poimenovali PLASTOŽER rešuje problem volumna odpadne mešane embalaže, saj zmelje odpadno embalažo od plastenk, plastičnih lončkov, tetrapakov, pločevink in zamaškov in tako za 90 % zmanjša volumen in s tem zmanjšamo izpuste CO2, saj pri recikliranju plastenk z našim mletjem prihranimo eno fazo predelave, saj dobimo že surovino in ne odpadka ter s tem tudi porabimo manj energije.  

Iskrene čestitke!

Več o podjetju.

Več o tekmovanju.

ponedeljek, 15. maj 2023
Podjetje SHREDDER TEAM d.d. (Gimnazija Jurija Vege Idrija) je Podjetje leta, Junior Achivement Nacionalnega tekmovanja 2023
Podjetje SHREDDER TEAM d.d. (Gimnazija Jurija Vege Idrija) je Podjetje leta, Junior Achivement Nacionalnega tekmovanja 2023 - podjetje-leta-2023-jpg.jpg

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe