Na vsebino
×

Brezplačno svetovanje malim in srednjim podjetjem na “lightweight” področju

V okviru EU projekta AMULET Advanced Materials & manufacturing technologies United for LightwEighT je na voljo brezplačno svetovanje malim in srednjim podjetjem, ki jo nudijo izbrani eksperti na “lightweight” področju.

Cilj AMULET-a je okrepiti pozicioniranje sodobnih materialov – to so kompoziti na osnovi polimerov, lahke zlitine in keramični kompoziti na področjih avtomobilizma, vesolja & aeronavtike, energetike in gradbeništva, s ključno vlogo malih in srednje velikih podjetij.

Več informacij najdete tukaj.

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj: www.eu-skladi.si, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT, Javna agencija: www.spiritslovenia.si.

četrtek, 04. maj 2023
Brezplačno svetovanje malim in srednjim podjetjem na “lightweight” področju

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe