×

Dnevi odprtih vrat kmetij in podeželskih projektov - zbiranje prijav

Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano vabi k sodelovanju na Dnevih odprtih vrat slovenskih kmetij in podeželskih projektov (podprtih s sredstvi EKSRP), s katerim želijo podpreti kmetije pri njihovem trženju ter hkrati opozoriti na rezultate PRP 2014-2020. Dneve odprtih vrat načrtujejo od 22. do 30. 8. 2020.

MKGP bo v okviru Mreže za podeželje poskrbel za medijsko promocijo. Posebej bodo lahko izpostavili tudi možnost koriščenja turističnih bonov v okviru teh kmetij. Kampanja se bo financirala preko Mreže za podeželje (tehnična pomoč PRP 2014–2020).

Zainteresirani se prijavite tako, da izpolnite obrazec in ga pošljete na elektronski naslov mreza-podezelje.mkgp@gov.si. Prijave bodo zbirali do 10. 8. 2020

Za vse dodatne informacije so vam z veseljem na voljo na MKGP – Mreža za podeželje: Matej Štepec, matej.stepec@gov.si, 01/478 9136 in Nina Tomec, nina.tomec@gov.si, 01/478 9084.


Več na: http://www.program-podezelja.si/sl/136-infoteka/nove-novice/1206-2-7-2020-ministrstvo-vabi-kmetije-k-sodelovanju-na-dnevih-odprtih-vrat-slovenskih-kmetij-in-podezelskih-projektov 

petek, 03. julij 2020

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe