Na vsebino
×

Razpis za udeležbo na sejmu Makers united

Razpis je namenjen izdelovalcem, rokodelcem in podjetnikom, ki bi se želeli predstaviti v Chemnitzu na sejmu Makers United. Sejem bo potekal od 29. 6. do 2. 7. 2023 v Chemnitzu, ki bo leta 2025 prav tako evropska prestolnica kulture.

Vljudno vabljeni k prijavi vsi ustvarjalci s praktičnim projektom, izdelkom ali drugo podobno dejavnostjo – pogoj je, da obiskovalcem ponudite možnost, da na vaši stojnici sami nekaj izdelajo oz. preizkusijo. 

Sejem je projekt evropske prestolnice kulture Chemnitz 2025, ki bo naziv nosila istega leta kot GO 2025 Nova Gorica · Gorizia.

Gre za odlično priložnost za vzpostavitev povezave med dvema mestoma – če bi želeli sodelovati pri tem poslanstvu, se oglasite na mojca.stubelj.ars@xcenter.si

Več informacij najdete tukaj. 

Rok za prijavo je 26. 4. 2023. 


petek, 21. april 2023
Razpis za udeležbo na sejmu Makers united

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe