×

Z dvema odobrenima projektoma med najuspešnejšimi LASi

Z dvema odobrenima projektoma smo med najuspešnejšimi LASi, ki smo kandidirali na 5. javni razpis »Priprava in izvajanje dejavnosti sodelovanja lokalne akcijske skupine.

S projektom Roko-delci smo partnerji v projektu: ICRA (LAS s CILjem), Občina Logatec, Mestni Muzej Idrija in GJV – Čipkarska šola Idrija, pridobili 97.912,21 eur sofinanciranja za razvoj nesnovne kulturne dediščine. Poudarek je na razvoju idrijske čipke in turističnih programov oz. nadaljevanju zgodbe o Melhiorci.

Projekt Centri interpretacije zavarovanih območji pa vključuje Občino Idrija in Logatec in ICRA (LAS s CILjem) s ciljem trajnostnega razvojna zavarovanih območji. Poleg razvoja dejavnosti, predvsem v Krajinskem parku Zgornja Idrijca, bodo upravičeni stroški tudi izdelava promocijskega filma (Občina Logatec) ter nakup opreme – ekološki WC-ji, solarne klopi, stojnice in ureditev paviljonov na Lajštu.  S tem projektom smo pridobili 90.359,04 eur nepovratnih sredstev.

petek, 03. julij 2020

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe