Na vsebino
×

Začetek izvedbe aktivnosti za pripravo SLR LAS s CILjem za programsko obdobje do leta 2027

V tem tednu sta bili izvedeni dve predstavitveni delavnici LAS s Ciljem za programsko obdobje do 2027, na katerih se je zainteresirani javnosti predstavilo osnovni princip in pričakovano dodano vrednost pristopa LEADER/CLLD. Povzeti so bili pogoji, ki jih je LAS moral zagotoviti za potrebe ustanovitve in oblikovanje Lokalne akcijske skupine v programskem obdobju 2021 – 2027. Udeležencem je bil predstavljen način priprave Strategije lokalnega razvoja (SLR) ter možnost črpanja sredstev. V aprilu bodo potekale animacijske delavnice na območju občin Cerkno, Idrija in Logatec, na katerih se bo oblikovala SWOT analiza, opredelilo potrebe in potenciale območja, ki bodo podlaga za določitev ukrepov in kazalnikov SLR LAS s Ciljem. Delavnice bodo namenjene širši javnosti, ki ima željo po sodelovanju in oblikovanju strategije za novo programsko obdobje. Za več informacij spremljajte spletno stran LAS s CILjem https://las-sciljem.si/ petek, 24. marec 2023
Začetek izvedbe aktivnosti za pripravo SLR LAS s CILjem za programsko obdobje do leta 2027

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe