Na vsebino
×

Rezultati situacijske analize - PRIMOKIZ

Občina Cerkno je skupaj z ostalimi 7 slovenskimi občinami (Ljutomer, Bled, Škofja Loka, Postojna, Trbovlje, Slovenska Bistrica in Razkrižje) vključena v iniciativo Primokiz. V sklopu tega je bil oblikovan Lokalni akcijski tim, ki ga sestavljajo vodstvo in strokovne službe OŠ Cerkno, Vrtec Peter Klepec pri OŠ Cerkno, Center za socialno delo, Center za krepitev zdravja Idrija, Društvo prijateljev mladine Cerkno, Rdeči križ in Občina Cerkno. Vsi vključeni so do sedaj pripravili vprašalnik za starše, strokovnjake, predsednike krajevnih skupnosti, člane občinskega sveta, župana ter otroke v vrtcu in prvem razredu. Na podlagi tega je bilo ugotovljeno katere storitve, aktivnosti ter infrastruktura za otroke v občini že obstajajo in kaj bi si v občini še želeli oziroma do katerih storitev in aktivnosti bi radi dostopali v domači občini. Del rezultatov je prikazan tudi na infografiki.

Na podlagi rezultatov situacijske analize in nadaljnjih aktivnosti se bo oblikovala strategija »družinam z majhnimi otroki prijazna občina«.

Kdor bi si želel prebrati celotno situacijsko analizo lahko piše na katjusa.bozic@cerkno.si, da vam dokument posredujejo.torek, 19. april 2022
Rezultati situacijske analize - PRIMOKIZ

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe