Na vsebino
×

Pr' Golitu že eno leto!

Natanko pred enim letom se je odprla Mestna dnevna soba Pr' Golitu.

V tem letu smo organizirali preko 100 različnih aktivnosti, dogodkov in druženj, ki jih je obiskalo preko tisoč obiskovalcev. Kakor smo lani pričeli, z vabilom na Dan odprtih vrat, bomo letos nadaljevali s povabilom na druženje Eno leto skupaj!, ki se bo odvijalo 3. junija od 14.00 ure dalje. Kaj vse se bo dogajalo, preverite na programu aktivnosti spodaj, ne bo pa manjkalo družabnega duha, plesa, iger in nekaj sladkega za vse naše obiskovalce. V preostanku meseca junija, pa bomo izkoristili poletni čas za aktivnosti na prostem z mislijo na zdravje. Naj jih nekaj izpostavimo:

  • 2. junija od 8:30 do 10:30 bo rdeči Križ Idrija izvajal meritve krvnega tlaka, ter višino sladkorja in holesterola v krvi
  • 2. junija od 18:00 do 20:00 bo v sklopu Tednov Evropskih Geoparkov pogovor s pisateljem Branetom Ternovškom, ki je napisal knjigo Razgledni stolpi Slovenije. Pogovor bo vodila Anja Intihar.
  • 6. in 16. junija v sodelovanju s Hg Trail Idrija pripravljamo tekaško delavnico, ki jo bo vodil vrhunski športni trener in svetovalec Marko Mrak

Z rednim mestnim igriščem bomo poskrbeli, da se bodo vsak četrtek najmlajši od 17.00 do 20.00 lahko zabavali z igranjem družabnih iger, postavljali skiro poligon ali pa v miru ustvarjali. Vsako sredo popoldne pa bo z nami na placu tudi McMobil Mladinskega centra Idrija. Za največjo dogajanje na placu pa bo po dveletni odsotnosti poskrbel že 40. Festival Idrijske Čipke, ki bo tudi z našo pomočjo, potekal od 17. do 19. junija 2022!

Se widma Pr' Golitu!sreda, 01. junij 2022
Pr' Golitu že eno leto!

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe