Na vsebino
×

Maja Pr' Golitu

Pomlad je čas, ko počasi lahko že na stežaj odpremo vrata Mestne dnevne sobe in nekatere aktivnosti prestavimo tudi na Mestni trg. Poglejte kaj zanimivega vas Pr' Golitu čaka v tem mesecu.

  • 3. maja ob 18:00, bo v sodelovanju z Muzejskim društvom Idrija predavanje o pomenu zelene infrastrukture v mestih, ki ga bo vodil rojak dr. Jože Bavcon
  • 6. maja ob 17:00 pričnemo z delavnico Osnovni tečaj fotografije, ki bo potekala v dveh sklopih, teoretični del bo potekal v petek, praktični del pa v soboto dopoldne s fotografskim sprehodom po mestu. Tečaj bo vodil Robi Zabukovec.
  • 10. maja ob 9:00 bomo v sodelovanju z RK Idrija ponovili merjenje krvnega tlaka in sladkorja
  • 13. maja ob 15:00 bomo izvedli delavnico Arhitekturice, kjer bodo lahko mladi spoznali osnove dojemanja prostora. Delavnico bo vodil arhitekt Cveto Koder.
  • 17. maja ob 19:00 bomo izvedli predavanje Vpliv celičnega obnavljanja na zdravje, predavala bo dr. Vida Stržinar
  • 30. maja ob 19:00 pa v sodelovanju z Mestni knjižnico Idrija pripravljamo knjižni klub, s katerim želimo spodbujati bralno kulturo med občani.

Poleg vseh teh zanimivih dogodkov, pa bo na Mestnem trgu v popoldanskem času poskrbljeno tudi za najmlajše. Že 16. maja ob 15:00 bo sezono mobilnega igrišča otvoril McMobil Mladinskega Centra Idrija, 18. maja ob 17:00 skupaj z društvom Zakonctedna pripravljamo skiro poligon za spretnostno vožnjo, 25. maja ob 17:00 pa družabne igre na prostem. Seveda pa bomo izvedli tudi redne aktivnosti z večerom družabnih namiznih iger, ki bo na sporedu 27. maja ob 18:00 in turnirja v hitropoteznem šahu, ki se bo odvijal v soboto 21. maja ob 9:00.

Vabljeni, da se nam pridružite!«


četrtek, 05. maj 2022
Maja Pr'  Golitu

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe