Na vsebino
×

Aprila Pr' Golitu

S pomladjo so prišli daljši in toplejši dnevi, prerojena energija in želja po aktivnem druženju. Kaj torej za vas pripravljamo v Mestni dnevni sobi Pr' Golitu? Najprej naj povemo, da bomo z vstopom v najlepši del leta spremenili urnik in sicer bomo odprti vsak dan od 10.00 do 18.00, včasih pa bomo kakšen dogodek podaljšali tudi v večerne ure. Kar nekaj dogodkov je povezanih z željo po spremembi, po aktivnosti, po soustvarjanju. Naj jih izpostavimo.

April je Dan za spremembe 2022. Takrat bomo v medsebojnem sodelovanju izpeljali tri akcije, v ospredju pa bo poziv prostovoljcem za pomoč pri urejanju vrtov starejšim osebam. Več informacij boste našli na spletni strani www.prgolitu.si.

April je Svetovni dan zemlje, tako bomo v petek in soboto izpeljali številne aktivnosti v notranjosti, kakor tudi zunaj na Mestnem trgu. Preverite kaj vse na programskem plakatu ali pa nas spremljajte na socialnih omrežjih Facebook in Instagram @prgolitu

V sodelovanju s Centrom za krepitev zdravja smo pripravili dve aktivnosti, ki sta osredotočeni na prehrano in pravilno vadbo ob vstopu v pomlad, prva bo na sporedu 12. aprila, druga pa 20. aprila, obe v dopoldanskem času.

V sodelovanju z JSKD Idrija pa smo poskrbeli tudi za vse, ki radi kulturno ustvarjajo ali pa samo uživajo v izbrani prozi. Dva tečaja risanja pod vodstvom Mete Gregorač (termine si poglejte v programskem plakatu) in en literarni večer s Selmo Skenderović, ki ga bo vodila Sanja Rejc.

Da ne pozabimo na zdravje, pa bo poskrbel RK Idrija z akcijo meritve krvnega sladkorja in tlaka ob Svetovnem dnevu zdravja 7. aprila.

Še več različnih dogodkov, aktivnosti, delavnic smo pripravili za vas, vse potrebne informacije dobite na programskem letaku, na naši spletni strani https://www.prgolitu.si/dogodki/ ali pa s sledenjem našim profilom na socialnih omrežjih Facebook in Instagram. Za vsa dodatna vprašanja, želje, predloge pa smo vam vedno na voljo na e-naslovu: prgolitu@idrija.si.

Se widma Pr' Golitu!

ponedeljek, 04. april 2022
Aprila Pr' Golitu
Aprila Pr' Golitu - 1649053464957-plakat-a3-april-png-png.png

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe