Na vsebino
×

Vabljeni k prijavi izdelkov na razstavo Čar lesa

Obveščamo vas, da je na spletni strani Čar lesa objavljen razpis za prijavo izdelkov na razstavo Čar lesa 2023, katerega izvedbo delno sofinancira tudi Ministrstvo za gospodarstvo, turizem in šport preko Javne agencije SPIRIT Slovenija.

Z namenom promocije predelave lesa in rabe lesnih izdelkov bo razstava Čar lesa letos potekala že 15. leto zapored v Cankarjevem domu in po Sloveniji. Svoje izdelke lahko prijavijo podjetja, obrtniki in vsi drugi, ki se na kakršnikoli način ukvarjajo z izdelavo lesnih izdelkov.

Osrednja promocijska razstava Čar lesa bo v Veliki sprejemni dvorani Cankarjevega doma v Ljubljani od 11. do 21. maja 2023, nato bodo sledile manjše lokalne razstave po Sloveniji. Razstavljeni izdelki bodo predstavljeni tudi v katalogu Čar lesa 2023 ter na spletni strani Čar lesa.

Rok za prijavo eksponatov na razstavo je v sredo, 19. aprila 2023, do 12. ure. Na spletni strani Čar lesa najdete tudi več informacij in prijavni obrazec.

Prireditev Čar lesa organizirata Društvo za zaščito lesa Slovenije in Svet za les v sodelovanju z Direktoratom za lesarstvo iz Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport, Javno agencijo SPIRIT Slovenija, Oddelkom za lesarstvo na Biotehniški fakulteti ter z Cankarjevim domom.

Vabljeni k prijavi!

Fotografija: Nebojša Tejić, STA

sreda, 01. februar 2023
Vabljeni k prijavi izdelkov na razstavo Čar lesa

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe