Na vsebino
×

Na Gimnaziji Jurija Vege Idrija se odvija štiridnevni Startup izziv

Ta teden se na Gimnaziji Jurija Vege Idrija odvija štiridnevni Startup izziv za dijake Severne Primorske. Danes se vsi dijaki srečajo v Novi Gorici, kjer bodo predstavili svoje podjetniške ideje. Držimo pesti za naše!

Usposabljanje je izvedeno v organizaciji Primorskega tehnološkega parka in Idrijsko-Cerkljanske razvojne agencije, v sodelovanju z Gimnazijo Jurija Vege Idrija in Občino Idrija.

četrtek, 19. januar 2023
Na Gimnaziji Jurija Vege Idrija se odvija štiridnevni Startup izziv
Na Gimnaziji Jurija Vege Idrija se odvija štiridnevni Startup izziv - image00006mala1-jpeg.jpeg Na Gimnaziji Jurija Vege Idrija se odvija štiridnevni Startup izziv - image00008mala1-jpeg.jpeg Na Gimnaziji Jurija Vege Idrija se odvija štiridnevni Startup izziv - image00003mala1-jpeg.jpeg

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe